Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1464 niezalogowanych)
27 Postów
Marta Marcinkowska
(marteczka100)
Wiking
do lizzi

Wiesz, czytam co piszesz. Twoje wypowiedzi nie są ani ciekawe ani pomocne. "Wtrącając się" do tematu, powinno się do niego ustosunkować.Człowiek założył wątek,prosi o pomoc, o jakąś radę,a Ty z uporem maniaka "zapodajesz" jakieś dziwne teksty, przysłowia. Chciałabyś z siebie pokazać mądrzejszą niż jesteś?? trochę empatii...koło fortuny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
marteczka100 napisał:
do lizzi

Wiesz, czytam co piszesz. Twoje wypowiedzi nie są ani ciekawe ani pomocne. "Wtrącając się" do tematu, powinno się do niego ustosunkować.Człowiek założył wątek,prosi o pomoc, o jakąś radę,a Ty z uporem maniaka "zapodajesz" jakieś dziwne teksty, przysłowia. Chciałabyś z siebie pokazać mądrzejszą niż jesteś?? trochę empatii...koło fortuny.

ty za to sie okazałaś niezmiernie pomocna żenada wpadłas naszczekałaś na innych a z siebie zrobiłaś cudo anielicę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
nie kłóć sie jak przekupki wróć ta do tematu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
marteczka100 napisał:
do lizzi

Wiesz, czytam co piszesz. Twoje wypowiedzi nie są ani ciekawe ani pomocne. "Wtrącając się" do tematu, powinno się do niego ustosunkować.Człowiek założył wątek,prosi o pomoc, o jakąś radę,a Ty

No za to Ty jesteś przykładem tego jak to sie powinno robić, zwłaszcza widać to w dwóch ostatnich postach.........

BTW temat w koło ten sam tu poruszany ........i jedyną winę za taki stan ponosi admin co ma wsio w dupie, a tłumaczy to wolnością słowa........

kurwa to takie trudne zrobić jeden wątek o pracy?(no jeden na miesiąc chociaż???)
każdy nowy zakładający takie zapytanie w nowym wątku miałby skasowane to i wiadomość że już coś takiego istnieje niech sobie poczyta, jak jest coś czego tam nie ma i go dotyczy niech podbije temat zadając konkretne pytanie , wskoczy to na początek listy i............................ dalej mi sie nie chce bo dobrze wiem o co biega..

Najlepiej byłoby zmienić nazwę, bo "forum" to to nie jest.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a gdzie byś spotkał takiego powiatowego albo fioletowego jak wszędzie zbanowani
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Andre ved mark napisał:
nie kłóć sie jak przekupki wróć ta do tematu

a temat ten sam od 100 lat tak jak napisał Joseph,
do panny z blond włosami jak bys czytac umiała to bys coś z tego tematu wyniosła
napiszę ci czarno na białym sam musi znalezc sobie pracę sam musi ja wykonać,sam musi za nią do NO jechać

ewentualnie może nic nie robić i myśleć ....czy się stoi czy się leży 30 000 nok się należy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
gabriel napisał:
yzia napisał:
Gabriel, pomyslales ze to Tobie? nie wiem skad takie przypuszczenia.i nie wiem dlaczego mnie obrazasz.
Myślę tylko i wyłącznie ...O TYM FORUM ...
---

To jak Ja Sam piszę , jest uzależnione od tego , jak Ktoś stawia pytania ...
---
-Głupie pytanie ... jeszcze bardziej głupsza odpowiedź ...
---
Co do obrażania akurat Ciebie ...
-to z czego to wywnioskowałaś ...
-zadałem pytanie i tyle ...
- jaka sugestia taka riposta ...

bez obrazy ale Gabrielu o jakich innych forach możesz myśleć???

przeciesz... na innych dawno Cię zbanowali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ja przynajmniej wiem o co kaman Andre ved mark -- w przeciwieństwie do ciebie

tylko że u mnie jeśli chodzi o jakąkolwiek pomoc z czymś to odbywa się to u mnie na privie --- a nie otwarcie w wątku na forum

uważam że obrażanie np. ciebie ??? jakiegoś tam X pana czy panią ?? nic nie daje

możemy powymieniać się słodkimi przekleństwami -- ja ci odejmę minusik ty mnie odejmiesz i co z tego ???

życie toczy się dalej , być może mijamy siebie po drodze do pracy -- a i tak h///uj z tego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(jamas777)
Wiking
Teraz już wiem,że na forum nie watro o nic pytać.Jedyne co widzę to że jeden drugiego stara sie przegadać,i i tak nic z tego nie ma.Zastanawiam sie też,czy potrafili byście tak porozmawiać ze sobą otwarcie,gdyby postawiono was przed sobą twarzą w twarz.A nie przez ekran.

Zakończmy ten temat,bo zaczyna sie to robić smieszne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no to kochajmy się i koniec
ps... jutro biorę syka to nie miniemy się w drodze do pracy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj